Annons
Annons

Torsdag 13/7


 

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Du tvekar ganska länge innan du ger svar på tal. Det har varit så mycket fram och tillbaka att du inte riktigt vet hur du ska hantera ett problem som rör ekonomin. Det som gör det hela så krångligt är att det är fler personer involverande än bara du.

Annons

Oxen 20/4-20/5

Du är desperat efter ett besked och just nu känns det som att alla dina planer kommer att gå i stöpet. Det löser sig i sista minuten, och då vet inte dina känslor någon gräns av glädje. Ibland har man mer tur än man förtjänar.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svårt att vara så impulsiv som du skulle vilja vara den hör torsdagen. Du tvingas att göra upp planer som har med hemmet att göra och det begränsar dig lite. Under den här veckan möter du flera personer som får dig att fundera över framtiden.

Kräftan 21/6-22/7

Du är väldigt glad idag och du vet inte riktigt varför. Det handlar om Venus position i kombination med att du antagligen är ledig. Är du bortrest passar du på att skämma bort dig själv lite. Är du hemma pysslar du med saker som rör hemmet.

Lejonet 23/7-22/8

Du är försiktig i dina uttalanden idag eftersom du vet att din åsikt väcker starka känslor hos din vän. Själv tycker du inte att du är särskilt kontroversiell, men din partner eller vän blir upprörd över dina uttalanden.

Jungfru 23/8-22/9

Du är tankfull idag. Den här torsdagen är det mycket som får dig att fundera överframtiden. Du har svårt att acceptera vissa saker i ditt liv samtidigt som du inte vet när och hur du ska ändra på det som du anser är ett problem. Den här dagen passar bra att fundera över sådana saker.

Vågen 23/9-22/10

Du vågar erkänna något för dig själv och det är ett stort första steg. Tidigare har du bara valt att helt blunda för den här typen av bekymmer, men nu känner du att du är redo att ta in en stor portion ärlighet i ditt liv.

Skorpionen 23/10-21-11

Du mäter dina dagar i aktiviteter och då kan det hända att du planerar in för mycket för att du vill att det ska kännas som det händer något hela tiden. Du har svårt att bara slappna av och ta en sak i taget. Idag tvingas du ta en paus i dina planer och du inser hur skönt det är att bara vara ensam och ta det lugnt.

Skytten 22/11-21/12

Vädret styr en hel del den här dagen. Om det är bra väder så ser du till att göra en massa utomhus aktiviteter. Är vädret dåligt så hittar du på saker som du kan göra inomhus. Det blir inte lika fysiskt aktivt, men det blir mysigt.

Stenbocken 22/12-19/1

Du drabbas av en chock och du vet inte riktigt hur du ska hantera den. Det kan vara att du plötsligt blir förälskad eller att du ställs inför ett känslomässigt dilemma som du inte riktigt kan hantera. Mycket är positivt i dina känslor, men också lite ovant och en smula läskigt.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om att slutföra olika projekt och det kan ta mer tid i anspråk än du tänkt dig. Det kan vara att du går på semester till helgen eller så är det något i hemmet som du vill få klart, men som du inte riktigt har tid med.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är ganska irriterad för att du känner dig utesluten från en grupp som du gärna skulle vilja vara involverad i. Det kan handla om vänner eller en grupp inom en hobby som du har. Egentligen skulle du bara kunna be om att få vara med. Inge vet att du är intresserad det är därför ingen hör av sig.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar