Annons
Annons

Tisdag 18/7


 

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du rör dig i utankanten av en bekantskapskrets som du väldigt gärna vill komma med i. Det här handlar om gamla vänner och etablerade vänskapsband så det kan vara lite svårt att ta plats. Du får lita på din charm.

Annons

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen handlar om att bli smickrad av en person som du trodde ogillade dig. Det visar sig att den här personen har en hel del respekt för dig, men visar det sällan eftersom att hen tycker att visa känslor är onödigt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag trotsar du en person som du annars brukar vika dig för. Du blir irriterad över att allt alltid ska vara på hens villkor och att hen sällan kollar varandra tycker och tänker. Kvällen handlar om att vara social och ha det mysigt.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns begränsningar för vad du kan hinna med på en dag utan att stressa onödigt mycket så försök att lägga upp dina planer efter vad som är realistiskt inklusive pauser och nöjen. Kvällen blir trevlig.

Lejonet 23/7-22/8

Du har en förmåga att inte tro på din partner vad hen än säger just nu. Det är inte så att du tycker att hen ljuger, bara att hen överdriver och ibland inte kan hålla isär fakta med en optimistisk syn på livet. Kvällen bjuder på festligheter.

Jungfru 23/8-22/9

Du är försiktig i dina uttalanden som rör en viss persons smak. Du tycker att hen både klär sig och dekorerar sitt hem förfärligt och därför är det svårt att vara smakråd när ni shoppar tillsammans. Här är det balansgång som gäller.

Vågen 23/9-22/10

Du är inte alls så pigg som du skulle önska att du var. Den intensiva våren har tagit ut sin rätt och många dagar vill du inte göra någonting just nu. Lagom med motion skulle kanske få dig att kvickna till. Man kan bli trött av att vara för inaktiv också.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har svårt att visa vad du går för idag. Du vill gärna vara glad och positiv, men du känner dig faktiskt lite deppig under den glada ytan. Det handlar om Månens placering och det är en övergående fas.

Skytten 22/11-21/12

Du är mycket för att säga nej till personer som du egentligen vill träffa. Det handlar om att du vill hålla dagarna öppna och vara impulsiv. Kanske kan du fördela din tid mellan det flexibla och mellan de av dina vänner som måste planera i förväg.

Stenbocken 22/12-19/1

Tisdagen blir härlig. Du har inte så många planer utan du tar dagen lite som den kommer. Att kunna rå om en yngre släkting eller en vän gör att dagen blir lite extra lyxig. Det är inte så ofta du får så här mycket tid med personen ifråga.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är envis och det gör att du råkar i konflikt idag. Du blir grinig när människor inte ser din sida av saken och då tjurar du istället för försöka hitta en kompromiss som fungerar för er alla. Kvällen bjuder på en massa trevliga aktiviteter om du bara skärper till dig.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är rädd att göra bort dig därför håller du låg profil istället för att vara så social som du skulle kunna vara. Du behöver inte vara orolig. Den person som du tycker om accepterar dig precis så som du är.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar