Annons
Annons

Tisdag 11/7


 

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Under tisdagen kommer det upp en fråga om pengar. Du visste att det skulle komma på tal, men du är dåligt förberedd för att argumentera för din sak. Du kan kallt räkna med att bli överkörd av bättre förberedda personer.

Annons

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen handlar om att styra upp vissa saker i livet. Det kan vara allt från mindre projekt till mer omfattande arbeten. Du har en vision, men det är inte alltid så enkelt att få den att stämma med verkligheten.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är på ett strålande gott humör idag och det gör att det mesta du tar dig för löper på smärtfritt. Under dagen får du en fin komplimang som du slår undan som falsk. Ta åt dig, den här personen menar verkligen vad hen säger.

Kräftan 21/6-22/7

Du är orolig att saker ska gå fel idag. Det finns många pusselbitar som ska falla på plats innan allt stämmer. Det hjälper inte att oroa sig, det är bättre att se till att jobba för att så mycket som möjligt för att få saker att fungera och hoppas på att ödet sköter resten.

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om att säga ja till det som händer och att inte vara rädd för att vara impulsiv. Idag är det ödet som styr och det gäller att du vågar vara fri nog att improvisera. Det kan bli en härlig dag och en magisk kväll.

Jungfru 23/8-22/9

Idag ägnar du dig åt praktiska saker. Du finner ett visst nöje i att låta händerna arbeta medan tankarna vandrar fritt. Det är på det här sättet du får dina bästa idéer. Allra bäst mår du när du får jobba med något kreativt, gärna utomhus.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att vara i nuet och att inte grubbla så mycket över saker som du inte kan påverka. Neptunus skänker en viss instabilitet till ditt tecken och gör dig extra känslig för yttre påverkan. Här gäller det att ha känslorna under kontroll.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är säker på att du kan förändra helhetsbilden i ditt liv med väldigt små ingrepp med då gäller det att vara lite slug. Skorpionen är en människa som ofta handlar impulsivt så därför kan den här typen av långsiktigt planerande vara lite jobbig.

Skytten 22/11-21/12

Tisdagen blir rolig och intensiv. Du har flera olika aktiviteter inplanerade, men det kan hända att du måste tänka om på grund av vädret eller andra yttre omständigheter. Så länge du är flexibel så  går det mesta bra.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir rolig och lite annorlunda. Du kombinerar nytta med nöje den här dagen. Till viss del så satsar du på att vara effektiv särskilt inom områden som har med fysiken och träning att göra. Dagen kretsar även kring romantik och kring förälskelse.

Vattumannen 20/1-18/2

Du ser ingen nytta med att vara ärlig idag och det är synd. De lögner du serverar kommer garanterat att hemsöka dig i slutet av veckan och då får du problem. Du känner dig lite ledsen över något som du tvingats ge upp för att vinna något som du vill ha.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är väldigt konkret i dina förslag och det är ovanligt för den annars något tillbakadragna Fisken. Just nu har du en klar målbild med den här sommaren och det innefattar element så som romantik, vänskap och spontana aktiviteter. Du ser till att få det du vill ha.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar