Annons
Annons

Söndagen 16/7


 

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Du funderar en hel del den här dagen, men det är inte säkert att du kommer fram till något. Risken är stor att du faktiskt upptäcker att du är tillbaka på samma punkt där du startade din mentala resa när dagen är över.

Annons

Oxen 20/4-20/5

Dagen handlar om att resa och om att se nya saker. Det blir en intressant dag med betoning på familj och närhet. Kvällen handlar om att ta för dig i olika sociala sammanhang. Under den här söndagen ser du en påtaglig förändring hos en vän som står dig nära.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du söker dig till dina barndomsminnen och drömmer dig bort idag. Det kan vara något så enkelt som ett besök på ett zoo, äter en speciell glass eller snubblar över en plats som triggar igång den här promenaden bakåt i tiden.

Kräftan 21/6-22/7

Du är orolig för en vän som du anser har tagit sig vatten över huvudet. Du tycker att hen har gått lite långt den här gången men du vet inte riktigt hur du ska tala om det för personen ifråga. Eftermiddagen den här söndagen ser ut att bjuda på fysiska aktiviteter.

Lejonet 23/7-22/8

Du behöver lite lugn och ro just nu, men det är inte så enkelt för det pågår en konflikt i din närhet och den stör dig. Egentligen handlar det om val och om förmågan att visa sina känslor även om det kan vara lite prövande.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir rolig och annorlunda. Du satsar på att åka bort från ditt hem och se och uppleva nya saker. Det kan vara en kortare resa eller en längre utflykt. Under den här dagen verkar du ha en hel del kontakt med barn och med djur.

Vågen 23/9-22/10

Du har varit ganska borskämd med att inte behöva jobba så hårt den senaste tiden, därför blir du ledsen när din vän plötsligt drar igång ett omfattande projekt som även involverar dig. Du känner att det här är inte vad du vill.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att inte göra någonting och det är nu väldigt nöjd med. Det har varit väldigt mycket den senaste tiden och du behöver en paus både för din egen skull och för din familjs. Kvällen bjuder på god mat och trevligt umgänge.

Skytten 22/11-21/12

Du skyggar när du får höra ett rykte som du delvis kan vara ansvarig för. Det du sa och det du hör är inte alls samma sak, men du ser kornen av sanning och inser hur lätt den här typen av rykte kan uppstå.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag blir en ytterst aktiv dag med massor av skratt. Du njuter verkligen av att vara där du är, oavsett om det är utomlands, på landet eller hemma. Under dagen träffar du en person som tar kontakt med dig och det både smickrar dig och gör dig förvånad på samma gång.

Vattumannen 20/1-18/2

Du njuter verkligen av den här måndagen. Äntligen så har alla pusselbitar trillat på plats och du kan njuta av lugnet. Det blir en riktigt harmonisk dag där du gärna ägnar dig lite åt en hobby som du har. Kvällen bjuder på en del struntprat.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir lite tom. Det du har byggt upp den senaste tiden är plötsligt bort även om det bara är för en vecka eller två. Du inser hur mycket du saknar en viss person, särskilt när hen inte finns omkring dig varje dag,

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar