DAGENS HOROSKOP
Felicia Stålkrantz-Baurén har arbetat som astrolog i många år och gör bland annat våra månadsastron i tidningen. Här får du ditt dagliga horoskop ställt varje dag. Här kan du också ställa frågor direkt till Felicia, du gör det genom att kommentera i bloggen. Vill du kontakta Felicia gör du det via [email protected]
Annons

Söndag 18/10

Väduren 21/3-19/4

Under söndagen försöker du att ta det lugnt men det finns en rastlöshet i ditt tecken som gör att du har svårt att slappna av. Du känner att det är så mycket du missar när du bara slöar, även om det är precis vad du behöver just nu.

Annons

Oxen 20/4-20/5

På söndagen försöker du att inte stressa. Dig för dig är det viktigt att ha kul medan du presterar oavsett om du jobbar eller pysslar med ett projekt i hemmet. Eftermiddagen handlar till stor del bara om nöjen, familj och om att ha trevligt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en underhållande och lite annorlunda söndag där fokus ligger på vänner och på att shoppa, något som du älskar att göra. Oavsett om du storshoppar hemma i soffan eller ger dig ut på stan så blir det en mysig dag med skvaller och skratt.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Du hoppas på ett svar från en vän men svaret uteblir. Du börjar undra om du ens ställt frågan men sanningen är att din vän inte riktigt vet hur hen ska reagera. Du överrumplande hen helt enkelt och det kommer ta ett tag innan din vän har samlat sig så mycket att hen kan leverera ett svar.

Lejonet 23/7-22/8

Idag sätts ditt tålamod än en gång på prov. Det handlar om en person som hela tiden försöker provocera dig och du vet inte hur du ska hantera hen. Du har lätta för att brusa upp, men i det här fallet så triggar det beteendet snarare personen ifråga än hämmar hen.

Jungfru 23/8-22/9

Du känner dig lite trött och frusen idag. Det kan vara kroppens varningssignaler på att du håller på att bli lite sjuk. Stanna hemma och njuta av serier eller en bra bok med gott samvete. Ibland måste man få avboka livet och bara få ta det lugnt.

Vågen 23/9-22/10

Du vill vara säker på att du gör rätt idag och därför kollar du upp fakta särskilt noga. Det har varit en del lite pinsamma situationer den senaste tiden där du stenhårt har hävdat något som visat sig vara hel fel.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Du tycker om variation och nya upplevelser, men den senaste tiden har du kommit på dig själv med att trivas både i rutiner och i vanor. Det har blivit en trygghet för dig att livet följer ungefär samma mönster. När det är kaos i omgivningen behöver du en fast punkt att förankra dig vid.

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att vara försiktig och ta en sak i taget. Du har mycket att vinna på att det blir rätt den här söndagen så slarva inte bara för att du tappar tålamodet. När du börjar tröttna på det du gör ta en paus och gör något annat en stund.,

Stenbocken 22/12-19/1

Idag så bryter du dina vanor och gör något väldigt annorlunda. Det blir en spännande, utmanande och väldigt stimulerande söndag. Du har börjat hitta tillbaka till dig själv igen och du börjar upptäcka tjusningen i att tävla i olika former.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir rolig, men inte så händelserik. Du hänger med en vän ut, det kan vara en promenad, en shoppingtur eller kanske bara en fika. Poängen är att umgås, inte vad det är ni gör. Idag får du goda nyheter som rör dina personliga affärer.

Annons

Fiskarna 19/2-20/3

Du har inte särskilt lätt för att välja just nu. Till och med positiva val kan förorsaka dig bekymmer eftersom du hela tiden har en känsla av att det du väljer bort det bästa alternativet. Det här tvekandet är en influens från Vågen som är snabbt övergående.

Dela på:
Laddar