Annons
Annons

Onsdag 12/7


 

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Onsdagen blir vad du gör den till. Det finns många möjligheter att vara lite impulsiv och det tycker du om. Under dagen möter du flera personer som försöker imponera på dig och det gör dig lite konfunderad. Du vet inte varför det är så viktigt att imponera på dig.

Annons

Oxen 20/4-20/5

Du vet att du inte får som du vill idag, men du försöker göra det bästa av de möjligheter som du har. Du känneratt du missar en del för att du inte kan närvara vid en viss aktivitet och det gör dig lite orolig inför den kommande hösten. Lita på att saker ordnar sig till det bästa.

Tvillingarna 21/5-20/6

Att vara ärlig är inte det samma som att slänga ur sig precis vad du tycker och tänker. Vissa sanningar behöver din vän inte få reda på, hen klarar sig bra utan att veta din åsikt i det här fallet. Kvällen tycks bjuda på fest.

Kräftan 21/6-22/7

Du är lite matt när det kommer fram att du måste närvara vid en händelse som du egentligen inte har något intresse av. Tyvärr är det förenat med en massa känslor att tacka nej så du genomlider hellre den här tilldragelsen än att du sårar några du tycker om.

Lejonet 23/7-22/8

Att vara påpasslig blir din räddning idag. Genom att uppmärksamma olika detaljer så undviker du att hamna i trubbel. Kvällen bjuder på variation och roliga aktiviteter. Tyvärr kan det finnas en risk för att du börjar bli krasslig och då orkar du inte vara så aktiv.

Jungfru 23/8-22/9

Du vet att du inte får möjlighet att förändra något just nu utan du måste ha tålamod om det ska bli som du vill. Du bidar din tid och planerar inför framtiden istället för att agera idag. En vän vill att du följer med hen ut ikväll.

Vågen 23/9-22/10

Under den här onsdagen får du möjlighet att visa att du är en person som går att lita på till hundra procent. Du är trygg och stabil och du vet hur du ska lägga upp arbetet för att saker ska flyta på så smidigt som möjligt.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om vänskap och om att vilja släppa in nya människor i ditt liv. Det finns särskilt en person som har varit i periferin av din vänskapskrets ett tag men som du kommit riktigt nära den senaste tiden.

Skytten 22/11-21/12

Att vilja är inte samma sak som att göra och det märker du av idag. En vän är väldigt pigg på alla idéer som du har, men när de väl ska genomföras drar hen sig ur med en mängd borförklaringar i bakfickan. Det verkar som din vän inte riktigt orkar engagera sig fullt ut.

Stenbocken 22/12-19/1

Det finns intriger i ditt tecken idag och de innefattar dig direkt eller indirekt. Det handlar om skvaller, förtal och en del rena lögner. Du agerar som du brukar oavsett om det är att bli upprörd, sur eller bara kall. På eftermiddagen tröstas du av en vän som alltid står på din sida oavsett vad.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är väldigt arg och upprörd på något som du upplever som en orättvisa men som faktiskt bara är resultatet av ditt eget agerande. Ibland får man lära sig den hårda vägen att ens handlingar alltid kommer tillbaka till en själv. Det märker du av idag.

Fiskarna 19/2-20/3

Du vet att du har möjligheten att vara lite extra omtänksam mot en person som du vill närma dig. Idag är hen väldigt sårbar på grund av olika incidenter och du passar på att visa lite extra ömhet vilket renderar dig ett plusbetyg.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar