Annons
Annons

Måndag 17/7


 

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Den här måndagen väntar inga sorger. Det blir en härlig och kreativ dag där du sätter dina intressen i första rummet. Under eftermiddagen får du höra om en vän som råkat illa ut och du vill göra ditt bästa för att hjälpa hen.

Annons

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir det full rulle och du känner att det gäller att hålla tempot redan från start. En underliggande konflikt mellan familjemedlemmar kan eskalera idag och då är det bra om du finns till hands och kan medla.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under måndagen får du lite panik. Du inser att du missat något viktigt och att det börjar bli lite tajt om du ska hinna ikapp. Som tur är så gör Månen dig ovanligt kreativ och i kombination med lite drivkraft så klarar du att lösa problemet inom utsatt tid.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns inte mycket du kan göra för att trösta en vän som mår dåligt. Du försöker komma med goda råd, men du är väldigt medveten om att dina råd inte gör så mycket nytta eftersom du aldrig har varit i din väns situation.

Lejonet 23/7-22/8

Dagen bjuder på en del överraskningar så det gäller att vara lite på hugget. Under den här dagen får du information beträffande jobbet och det kan hjälpa dig framöver. Kvällen handlar om att lita på en person som du inte känner så väl.

Jungfru 23/8-22/9

Du avvaktar ett svar från en bekant och det verkar dra ut på tiden. Du vill inte pressa den här personen, samtidigt så känner du att du faktiskt inte kan vänta så mycket längre. Kvällen blir lugn och behaglig.

Vågen 23/9-22/10

Genom att vara försiktig undviker du en del gräl idag. Du har en nära vän eller släkting som är på ett uselt humör och som hela tiden försöker att irritera dig. Du brukar inte ha tålamod, men idag så kan inget reta upp dig.

Skorpionen 23/10-21-11

På måndagen bestämmer du dig för att genomför en del mindre projekt. Du har mycket du vill få gjort men hittills är det vänner och nöjen som har kommit i första hand. Du känner att du saknar någon som är borta väldigt mycket.

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir fysisk och ansträngande. Du får verkligen jobba dig till dina framgångar, inget kommer gratis. Under den här dagen möter du på personer som du inte brukar se under sommarhalvåret och det får dig på gott humör.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag finns det inga krav bara nöjen och lättja. Det blir en behaglig måndag där fokus ligger på att göra saker som du tycker om. Du är ganska social den här måndagen och du har tät konrakt med någon som är bortrest.

Vattumannen 20/1-18/2

Du trotsar en hel del personer idag och det gör att du kan få en del skäll. Du följer helt din egen agenda och struntar i vad alla andra vill. Under dagen möter du en äldre person med brederfarenhet som kan ge dig ett par värdefulla råd.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns en saknad och längtan i ditt tecken. Om du inte har möjlighet att vara tillsammans med din partner eller om du är singel så kretsar rankarna kring kärlek och passion. Under eftermiddagen får du äntligen ett besked som du väntat på.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

 

 

 

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar