Annons
Annons

Lördag 15/7


 

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Lördagen handlar om att säga ifrån och inte ta hänsyn till vad alla andra tycker. Väduren är van att gå sin egen väg och lyssna på sitt eget hjärta, men just idag så är det behovet ännu starkare än vanligt på grund av Solens influens.

Annons

Oxen 20/4-20/5

Allt du säger vägs på guld våg idag och du blir lite förvånad över hur dina åsikter kan ha så stor betydelse. Oftast så har du en känsla av att det du säger går inom genom ena örat och ut genom andra. I alla fall när det kommer till din familj.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag är det äventyr som gäller. Det är inte ofta som du säger nej varken till fysiska eller psykiska utmaningar och idag är inget undantag. Dagen handlar om att utmana vissa rädslor som du har. Kvällen handlar om vänskap och närhet.

Kräftan 21/6-22/7

Du är den som inte säger nej till en vän i nöd trots tidsbrist och en del restrektioner emot din väns beteende. Du är lojal som person och då ingår det att alltid ställa upp, särskilt på de personer som du är nära.

Lejonet 23/7-22/8

Idag får du massor av positiv respons från din omgivning när du väljer att göra något som få människor förväntat sig av dig. Det blir en intressant dag där shopping står i fokus. Du gör av med en hel del pengar idag.

Jungfru 23/8-22/9

Att vara arg hjälper inte. Ibland måste man tänka om och tänka rätt för att fixa saker som har blivit fel. Som tur är så överskuggar sällan Jungfruns analytiska förmåga av hennes temperament vilket underlättar när du ska ordna den här röran.

Vågen 23/9-22/10

Du är väldigt diplomatisk idag, även för att vara du. Du väger varje ord du säger på guldvåg, lite för att du vet att din vän är extra känslig just nu. En bra dag för att göra kortare utflykter och mysa med familjen.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har fått som du vill och du är nöjd med det. Efter att ha kämpat länge så har äntligen en möjlighet öppnat sig för dig att förändra dynamiken lite i ditt umgänge. Kvällen bjuder på fest och på en intressant vändning.

Skytten 22/11-21/12

Du är väldigt impulsiv den här lördagen och det finns en risk att du gör av med alldels för mycket pengar. Genom att i förväg göra upp en budget på hur mycket du får spendera kan du kringgå problemet lite i alla fall.

Stenbocken 22/12-19/1

Du vet inte riktigt vad det är som hänt mellan dig och en vän, du vet bara att det har blivit fel och att du behöver en paus. Lördagen tillbringar du med nya vänner och det blir en riktigt rolig och intressant dag där fokus ligger på vänskap och på flirt.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här lördagen handlar om att fokusera på små detaljer. Du vill få mycket gjort samtidigt som du vill få tid över till god mat och trevligt sällskap. Det blir en underhållande dag med fokus på livsnjutning.

Fiskarna 19/2-20/3

Du känner dig ovanligt attraktiv och du njuter verkligen av all uppmärksamhet även om det finns speciellt en person som intresserar dig. Du står lite som Åsnan mellan två hötappar när det kommer till kärlek, men innerst inne har du redan fattat ditt beslut.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar