Annons
Annons

Fredag 14/7


 

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Fredagen handlar om att ta till vara på familjen och njuta av att vara tillsammans. Det blir en bra dag där du ser till att göra saker i lagom dos och varva det med att bara ta det lugnt. Kvällen bjuder på god mat och umgänge med dina vänner.

Annons

Oxen 20/4-20/5

Du blir lite överraskad idag. En person som du inte sett så mycket av den senaste tiden väljer att spendera sin tid med dig. Ni har en riktigt mysig fredag och det blir också en riktigt trevlig, men lat kväll.

Tvillingarna 21/5-20/6

Fredagen handlar om att göra av med pengar och spendera dem på lyx. Det är inte så ofta som du unnar dig så här mycket, men idag så tycker du att du förtjänar att få njuta lite extra av livets goda. Kvällen passar bra för fest.

Kräftan 21/6-22/7

Du firar något, det kan vara att du går på semester eller så kan det vara en födelsedag eller något liknande. Dagen kretsar kring familj, vänskap och kring ärlighet. Det är inte så ofta som du spenderar så här mycket tid med dina närmaste.

Lejonet 23/7-22/8

Du är försiktig i dina uttalanden och det är bra. Genom att lyssna in stämningen och fundera lite på hur du ska uttrycka dig så kommer du ha större chans att få igenom din åsikt än om du bara körde på utan att ta hänsyn till andra.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen bjuder på variation och det är bra. Genom att hålla dig aktiv så möter du nya personer som skänker dig inspiration. Kvällen blir annorlunda och överraskande intressant. Du lär dig något nytt den här fredagen.

Vågen 23/9-22/10

Du är ganska nöjd med livet som helhet just nu. Du har kommit så långt att du kan varva ned ordentligt och njuta av livet utan att stressa. Det enda molnet på himlen är att det finns något som du vill köpa, men som du inte riktigt har råd med just nu.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är inte på humör för att diskutera dina känslor med en viss person. Det kan bero på att du känner dig förvirrad. Venus driver dig till en sak medan Mars driver på en annan inriktning på dina känslor och det gör att du inte vet vad du vill..

Skytten 22/11-21/12

Du är ganska lugn och beskedlig idag vilket är bra. Oftast kan du vara ett knippe av energi som hela tiden vill hitta på saker, men just idag är du lika nöjd med att titta på film eller bara ta det lugnt. Kvällen blir socialare än dagen.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har svårt att förstå vad det är som har hänt för att allt har gått så fort. Den senaste tiden har varit full av känslor och du har inte riktigt hunnit smälta dem. Kvällen blir förtrollande och romantisk, i alla fall för förälskade Stenbockar.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir kanske inte så som du vill, men den blir ändå trevlig och underhållande. Du kombinerar pyssel hemma med en hobby och det får dig att känna dig aktiv. Under kvällen bjuder du dina nära och kära på god mat och skvaller.

Fiskarna 19/2-20/3

Du undrar en hel del på hur du ska kunna visa vad du känner och samtidigt känna dig trygg. Livet är inte så enkelt alla gånger. Ibland måste man riskera ett avslag för att kunna få möjligheten till ett ja. Våga chansa, turen är på din sida.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar