Meny
Annons
Annons

Den ”nya” astrologin

Angelica pratade om de nya stjärntecknen som är i ropet, du får nog förklara lite mer noga vad du menar. Jag är klart nyfiken på vad det innebär. Gäller frågan jordens rotation och att stjärntecknen har ”flyttat sig” om man utgår från jorden så är det ett gammalt dilemma som vi astrologer har stött och blött. Stjärnorna är fixa och jag utgår ifrån att den påverkan som rotationen har är ganska minimal. De ”gamla” tecknen gäller likväl nu som för fyra tusen år sedan eftersom astrologi still stor del bygger på påverkan av stjärnorna och de har faktiskt inte flyttat på sig utan det är det vi som har gjort. Självklart kan den som gränsar (dvs är född tidigt i tecknet) uppleva en påverkan från det närmaste stjärntecknet. Så Hannah, du är fortfarande Vattuman och det har inte ändrat sig. Jag håller med Loi att mycket av det som skrivs är propaganda för att skapa rubriker, men känner ni läsare en osäkerhet får ni jättegärna fråga igen.

Tove, när det gäller kärlek är det här Stenbockens år och då är allt möjligt. Relationer blir permanenta drömmar kan bli sanna. Det mesta hänger på vad du vågar göra och om du har modet att säga ja till dina känslor.

:-)

Felicia

4 kommentarer

4 kommentarer till “Den ”nya” astrologin”

 1. Undrande skriver:

  När kommer fredag 20/1 till söndag 23/1 horoskopet läggas in? Hela fredagen har ju nästan passerat.

 2. trogen läsare skriver:

  håller med undrande! jag får ångest av att inte veta hur min framtid tycks te sig!

 3. aylin skriver:

  hej du har en underbar blogg! Just nu känns det som allt går emot mig. Känner mig helt ensam. Jag undrar hur kommer kärleken se ut för tvillingarna i år?

 4. Angelica G skriver:

  Det jag undrar främst om för egen del är väl om jag som är född 3:e april är Fisk eller Vädur…? Har alltid trott mig vara Vädur, men känner alltid igen mig betydligt mer i Fiskarnas horoskop…

Kommentera


AnnonsAnnons


AnnonsAnnons
Mobilsajt: / AV